TILMELDING TIL “SYNC X ROYALTIES” PÅ SPOT FESTIVAL 2019


SPOT-EVENTET ARRANGERET AF ROYALTIES HAR WEBSERIEN ‘VÆRELSE TIL LEJE’ SOM OMDREJNINGSPUNKT - OG SÆTTER MUSIK- OG FILMBRANCHEN STÆVNE. SYNC UP!


 

Musikkens betydning for film og serier er helt essentiel, men alt for ofte usynlig. Derfor sætter ROYALTIES fokus på brugen af musik i film på dette års SPOT Festival 2019.

ROYALTIES ser TV-serien som en unik affyringsrampe for nye danske artister og har derfor udviklet et sanseligt videokoncept, hvor tre forskellige udsnit fra web-serien ’Værelse Til Leje’ vil blive afspillet med en række forskellige nye tracks, med det formål at belyse, hvordan musikken tilføjer liv og sjæl til historien, og kan elevere oplevelsen og narrativet til nye højder på forskellig vis. 

Visningerne arrangereres som forestillinger á tre stykker musik. Dvs. publikum inviteres ind i salen, hvor de har mulighed for at ligge behageligt i bløde puder, mens det samme filmuddrag vises, tilsat tre forskellige kunstneres stykke musik. Det bliver intenst og en virkelig prøve på, præcis hvad musikken kan tilføje det store lærred. 

Som komponist eller band har du/I mulighed for at indsende allerede indspillet musik, ELLER du/I kan vælge at lave et helt nyt underscore, særligt tilpasset seriens univers. Som komponist har du/I som tidligere skrevet, mulighed for at vælge i mellem tre klip. 

Et lyttepanel bestående af musikbranchefolk vil høre alle bidrag igennem og sammensætte programmet herudfra. Til eventet vil vi naturligvis invitere relevante aktører fra film- og musikbranchen til at overvære visningerne.

Udover selve film-/musikvisningerne vil ROYALTIES-scenen også byde på en række talks og debatter med personligheder indenfor film- og musikindustrien.

De tre forskellige udsnit kan ses og downloades her:

Første klip: https://vimeo.com/324926666

Andet klip:  https://vimeo.com/324926619

Trejde klip: https://vimeo.com/324926519

Du/I skal derfor indsende 1 nummer, underlagt til ét af de tre filmudsnit. Deadline for Open Call er d. 19. april.

OBS: Bliver din/jeres komposition udvalgte til eventet, giver det desværre ikke adgang til festivalen.

Eventet finder sted på Godsbanen, fredag d. 3. maj.

Læs mere om ansøgningsprocessen her

Du tilmelder dig til Open Call ved at udfylde ansøgningsskemaet længere nede på siden.

Her bedes du/I udfylde lidt information om dig/jer. Ansøgningen skal samtidig indeholde et link til jeres bidrag, altså jeres musikkomposition til klippet. Som tidligere beskrevet er der mulighed for at vælge i mellem tre forskellige videoklip (se links ovenfor).

Vi opfordrer til, at jeres komposition sendes i sammenhæng med videoen. Upload til private links på eksempelvis youtube.com, vimeo.com eller links til download på fx Dropbox eller Google Drive er at foretrække.

(Nederst findes der links til videoimport-tutorials til både Logic, ProTools og Ableton)

Vi gør endnu engang opmærksom på, at vi senest skal have dit/jeres materiale i hænde fredag d. 19. april.

Hvis du/I sidder inde med spørgsmål, er du/I meget velkomne til at kontakte os på royaltiesopencall@gmail.com,.

Start din tilmelding nu.


Ansøg her


 
 
http://
http://
http://
http://