Alexander stevns.png

Alexander stevns

Mit engagement har primært ligget i Carpark Festival og Carpark World.

For Carpark Festival har jeg, sammen med de andre arrangører, stået bag vores musikprogram, vores produktion, fungeret som talsperson, stagemanager, vært – og er nu leder af vores kommunikation, hvor jeg har ni dygtige ildsjæle under mig.

På Carpark World har jeg desuden fungeret som projektleder, hvor jeg har stået for alt lige fra management til budgettering, booking af artister, produktion og værtsskab. Fra foreningens begyndelse, har jeg siddet med i bestyrelsen, hvor vi i øjeblikket arbejder på at få integreret en mere professionel organisationsstruktur, hvad angår de forskellige projekter. Det har bl.a. været nødvendigt, da vi i år er gået fra at være 6 til hele 25 arrangører – heriblandt en del nu tidligere Royalties-deltagere. Det sætter netop strukturen under pres, men er også en fantastisk spændende udvikling.

Ved siden af festivalarbejdet er jeg selv musiker og sangskriver for mit band FITZROY, der bevæger sig indenfor verdensmusikken. Genren kalder vi Bastard Swing, og musikken indeholder elementer med alt lige fra Gypsy Brass og Old Time New Orleans til Ska og Klezmer.