Ansøg nu

Ansøg nu

Ansøg nu

royalties

Et skræddersyet talentforløb for unge iværksættere i musik- og kulturbranchen.

Skabt af VOLCANO▁

Royalties er et skræddersyet talentforløb for fremtidens kulturiværksættere, musikbrancheaktører og artister. Det er for dig, der har ild i øjnene og en drøm om at gøre det til en levevej at arbejde professionelt med musik og kultur.

Royalties har to spor – et musikbrancheforløb i København og et kulturiværksætterforløb i Odense.

Fælles for begge forløb er, at på Royalties bliver musik og kultur set som en karriere, man skal kunne leve af. Forløbene vil ruste dig til mødet med en kreativ branche under konstant forandring, klæde dig på til at arbejde strategisk i det kunstnerisk-kommercielle krydsfelt og sætte skub i din personlige udvikling med viden, inspiration, redskaber og sparring fra landets dygtigste personer.

Det er ikke afgørende, om du er artist, projektleder, manager, eventmager eller noget femte. Royalties handler om dig og dine drømme, om fællesskab og netværk og om udvikling og iværksætteri.

Royalties er ikke bare et kursus – det er et helstøbt kompetenceudviklingsforløb med heldagssessions, inspirerende oplæg og workshops, profilmatchede mentorordninger, fællesevents, netværksaftener, sociale projektcaféer og meget andet.

Siden 2011 har Royalties uddannet 400+ talenter, der i dag besidder både store og små stillinger indenfor de kreative erhverv, fylder landets playlister og livescener og skaber morgendagens nye formater for kulturoplevelser.

Både musik- og kulturbranchen kræver mange af de samme redskaber for at kunne begå sig, og København og Odense vil derfor have flere overlap. De to forløb tilgår dog kompetencerne med afsæt i vinkler, perspektiver og cases, der relaterer sig til den specifikke branche.

Begge forløb er bygget op om fire kerneelementer:

Royalties handler om at skabe en bæredygtig karriere i musik- og kulturbranchen. Vi mener, at man skal kunne leve af det, man brænder for, og derfor inspirerer og engagerer vi unge iværksættere til at tage sagen i egen hånd. Man får adgang til vores eksterne netværk, og man bliver en del af et fællesskab med ligesindede unge, der kommer til at definere fremtidens branche.

– Kristian Riis
Partner i VOLCANO og guitarist i Nephew

“Mit job som tour manager for Aksglæde. Det var helt sikkert ikke sket, hvis jeg ikke havde gået på Royalties. Vi gik på samme årgang og har arbejdet sammen siden 2017.”

– Mikkel Glenstrup
Booking Coordinator & Project Manager, All Things Live

Forløbet i sin helhed har dannet grundlaget for min fremtidige karriere. Undervisningen har givet mig indblik i kulturbranchens forskellige aspekter. Mentortimerne har hjulpet mig med at finde min egen vej ind i branchen. Netværket har åbnet nye døre for mig og hjulpet mig i mit professionelle virke. Uden forløbet ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag.

– Isabell Flagsted
Production Assistant, United Stage